Segling - Den ultimata teambuildingen | SpiritEvent
16619
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16619,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Segling

Den ultimata teambuildingen!

Ta med dina medarbetare, kunder eller leverantörer ut på havet. Ni seglar tillsammans med våra proffsiga coacher strax utanför Båstad Hamn. Kappsegling på snabba banor är det bästa sättet att på kort tid svetsa samman ditt team.

Segling är en grymt kul aktivitet att uppleva! Det är fartfyllt och ställer höga krav på hela besättningen. Snabba beslut måste fattas och samarbetet ombord är direkt avgörande i varje litet moment. En dålig start eller en missad inskotning kan räcka för att förlora ett race, så tight är det!

Båtarna vi kommer att segla med heter J/80 från J/boats. De är 8 meter långa och seglas av en besättning på 3-5 personer. Alla kan delta oavsett ålder, fysik eller kön.

Under några intensiva timmar kommer varje deltagare verkligen att få känna på vad segling innebär. Är man en van seglare får man kanske en efterlängtad stund till havs medan man som nybörjare får uppleva seglingssporten på riktigt hög nivå.

3-4 tim

6-60

Ute

Ej fysiskt

Skicka
Kategori
Äventyr, Sport, Utveckling