Segling - Den ultimata teambuildingen | SpiritEvent
17075
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17075,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

SEGLING

Den ultimata teambuildingen!

Segling är en grymt kul aktivitet att uppleva!

Ta med dina medarbetare, kunder eller leverantörer ut på havet. Ni seglar tillsammans med våra proffsiga coacher strax utanför Båstad Hamn. Kappsegling på snabba banor är det bästa sättet att på kort tid svetsa samman ditt team.

 

Segling är en grymt kul aktivitet att uppleva! Det är fartfyllt och ställer höga krav på hela besättningen. Snabba beslut måste fattas och samarbetet ombord är direkt avgörande i varje litet moment. En dålig start eller en missad inskotning kan räcka för att förlora ett race, så tight är det!

 

Båtarna vi kommer att segla med heter J/80 från J/boats. De är 8 meter långa och seglas av en besättning på 3-5 personer. Alla kan delta oavsett ålder, fysik eller kön. Under några intensiva timmar kommer varje deltagare verkligen att få känna på vad segling innebär. Är man en van seglare får man kanske en efterlängtad stund till havs medan man som nybörjare får uppleva seglings-sporten på riktigt hög nivå.

3 – 4 TIMMAR

Med utbildning och tävling tar denna aktivitet oftast närmare 4 timmar att genomföra.

BÅSTAD

Båtarna finns i Båstad hamn.

4 – 80 PERSONER

Det finns 4 segelbåtar tillhanda. För större grupper används RIB båtar för byte av besättning.

UTOMHUS

Ute på det böljande blå.

4 – 6 PERS

Segelbåtarna har plats för en besättning på max 6 pers.

MAJ – OKT

Denna aktivitet erbjuds endast Maj – Okt.

Tävling0%
Teambuilding0%
Fysiskt0%

     *exkl.moms