Partners - Skapa mervärde med samarbete | SpiritEvent
36
page-template-default,page,page-id-36,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 
Logga Logo Hotel Skansen SV Partners Partner Samarbetspartner Båstad Bjärehalvön Sverige

Njut av bästa kvalitet och personligt bemötande under en kreativ konferens eller en minnesvärd weekend. Hotel Skansen i Båstad har lockat livsnjutare och badgäster enda sedan förra sekelskiftet. Här finns en alldeles speciell atmosfär, skapad av människor som känner en genuin glädje i att få dig att trivas.

Logga Logo Hotel Tylösand SV Partners Partner Samarbetspartner

Det finns vanliga konferenser, möten och event. Och så finns det dem som gör skillnad. Som folk pratar om och minns. Som överraskar, inspirerar och släpper loss massor av kreativ energi. Hotel Tylösand är skapat för att trigga alla sinnen.

Logga Logo Hovs Hallar SV Partners Partner Samarbetspartner Båstad Bjärehalvön Sverige

På Bjärehalvöns yttersta spets där det dramatiska landskapet sänker sig mot havet ligger Hotell & Restaurang Hovs Hallar. Här kan ni konferera i en natur skapad av sol, vind och vatten. Hovs Hallar är beläget mitt i naturreservatet med samma namn och utsikten över Kattegatt och Laholmsbukten är enastående. Ett möte hos oss kombinerar det effektiva arbetet med underbar natur och stora möjligheter till aktiviteter som sammanför gruppen och ger ett minne för livet. Hos oss kan du anordna företagets konferens, kick-off, teambuildning eller dylikt.

Fyll på med energi och kraft under en naturnära konferens eller få tid att bara vara under en avslappnande weekend. Torekov Hotell ligger på Bjärehalvöns västra sluttning, där vackra bokskogar, urgamla stengärden och fågelrika hedar möter strandängarnas fäladsmarker.

Logga Logo Hotell Gässlinge SV Partners Partner Samarbetspartner

Det lilla hotellet för de stora upplevelserna. Endast tre mil söder om Malmö finner ni Hotell Gässlingen i Skanör, en rogivande och harmonisk plats för såväl arbete som avkoppling. Här är det lätt att fånga lyckan i det lila, här är livet lite enklare. Vi erbjuder konferensmöjligheter, härliga middagar och mysiga weekendpaket med personlig karaktär.

Logga Logo Riviera Strand SV Partners Partner Samarbetspartner Båstad Bjärehalvön Sverige

Med strålande utsikt över havet och med naturen utanför dörren kan vi erbjuda aktiva möten, där du kan kombinera äventyr och avslappning. Här möts du alltid av personlig värme i ett hotell som är byggt för att umgås i.

Logga Logo Norregård SV Partners Partner Samarbetspartner

På Norregård blir konferensen precis som du vill ha den. Här finns de bästa förutsättningarna för givande möten. Allt det praktiska tar vi hand om. Vill du bjuda kollegerna på en riktig fest ordnar vi det också. En stor grillbuffé? Temafest? Middag med dans? Tält i trädgården? Du bestämmer. Hos oss är ingenting omöjligt.

Logga Logo Falsterbo Strandbad SV Partners Partner Samarbetspartner

På restaurang Strandbaden stillar du hungern med enkla, läckra och prisvärda rätter. Den fantastiska utsikten mot sanddynerna är bonus! Det går också att hyra Strandbaden som festvåning för större kalas och högtider som bröllop eller liknande. Vi hälsar även företag välkomna för kreativa arrangemang i inspirerande miljö.

Logga Logo Örenäs Slott SV Partners Partner Samarbetspartner

Varmt välkomna till vårt moderna konferenscenter i Skåne. Bara på Örenäs Slott kan du njuta av historiens rungande vingslag samtidigt som du konfererar i hypermodern miljö precis vid den skånska kusten.

Norrviken – unik & exklusiv mötesplats. I den vackra villa Abelin finns fem kompletta och unika konferensrum. För riktigt stora grupper ställer vi i ordning Orangeriet som kan ta upp till 400 personer. Kapaciteten är genomtänkt varierande och det finns konferensrum för olika önskemål och aktiviteter.

Hela The Lodge är byggd i New England-stil och vi strävar efter att vara annorlunda och unika i både stort och smått. Detta hoppas vi att du upplever oavsett om du besöker oss som privatgäst på vårt hotell, på en konferens eller som gäst i vårt Spa.

Med bil från Malmö eller Lund tar du dig till vårt romantiska Spa hotell på ca 30 minuter.

Hotell Erikslund har på några år blivit ett populärt mötes-, konferens- och utbildningscenter. Detta tack vare mycket ändamålsenliga lokaler och vår servicekänsla och flexibilitet. Vi tycker att miljön är viktig för att ni ska få ut så mycket som möjligt av er tid under möten och konferenser.

Ett familjärt boende i Ängelholm beläget i en bländande vacker, energigivande och rofylld parkmiljö med gamla fruktträd, blodbokar och bronsåldersgravar.

Hallandsåsen – gränsen mellan Skåne och Halland. Men för oss som känner området är det mer; bokskog, hagar omgärdade av stengärdsgårdar, stränder och tät granskog. Från havet i väster, med Torekov och Båstad, Ängelholm i söder med hela Bjärehalvön, Laholm i norr med långa stränder och den trolska skogen, som sträcker sig ända bort till Örkelljunga i öster. Här bor och arbetar alla vi företagare. Vi bjuder in dig till en upplevelse för sinnena. Bo hos oss, smaka all den härliga maten, och njut av fartfyllda aktiviteter såväl som av den stilla tystnaden. Hos oss är det gott att leva!

På Flädie Mat & Vingård möts man i en genuin och lugn vingårdsmiljö mitt i den pulserande Öresundsregionen.

Vi hjälper dig med en effektiv och prisvärd lösning oavsett om det handlar om ett mindre möte eller ett större seminarium eller företagsevent. Vi erbjuder kreativa konferenslokaler i avskild miljö med utsikt över vinrankor, kyrktorn och den böljande lundaslätten