Evenemang - Planering, planering, planering! | SpiritEvent
32
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-32,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

EVENEMANG

Evenemang innebär planering, planering och planering

I mötet mellan människor, byggandet av varumärken och kommunikationen av budskap har eventet som plattform en kraftfull genomslagskraft där mängder av energi släpps lös under en kort tid och resonerar i olika sammanhang under en lång tid både före och efter genomförandet.

 

Att få förtroendet att planera och genomföra produktionen är ett ansvar som vi tar på största allvar men genomför med glädje. Vi har erfarenheten, resurserna och nätverket för att säkerställa ett resultat med kvalitet och smidighet i nära samarbete med våra uppdragsgivare.

Kundaktiviteter

Kundaktiviteter skapar lojala samarbetspartners. Erbjud dem en upplevelse där gästerna svetsas samman kring ert varumärke. Golfturnering på en av Bjäres fina banor, bilrace på Knutstorps Ring eller en regatta på havet.

Konferensproduktion

Förberedelserna för en lyckad konferens är en tidskrävande verksamhet som tar resurser från den dagliga verksamheten. Vi kan hjälpa er med hela processen. Med våra samarbetspartners kan vi erbjuda en bredd av olika alternativ för plats, upplägg och aktiviteter. Vi kan även ta hand om genomförandet så att hela företaget kan fokusera på konferensen.

Kick-off

En tydlig avstamp på verksamhetsåret skapar motiverade medarbetare. Varva möten och presentationer med häftiga aktiviteter som stärker företagskulturen. Runda av med läcker mat och grym musik, live eller dj i härlig miljö.

Företagsgolf

Vi arrangerar en fullfjädrad golfturnering där ert varumärke står i fokus, strax efter vinnarinstinkten. Tack vare våra samarbetspartners bland Bjäres välrenommerade golfbanor kan vi garantera en golfupplevelse av högsta kvalitet och klass.

Produktlanseringar

En väl genomförd produktlansering är en välkoreograferad produktion där alla parametrar skall falla på plats i en perfekt timing. Samarbetet mellan marknadsavdelning, pr-byrå och alla intressenter kräver militärisk precision. Vi kan projektledning och styrning för ett lyckat resultat.

Idrottsarrangemang

Segling, löpning, cykling, simning, skateboard eller motorracing. Vi har gjort det mesta. Våra projektteam och vårt nätverk av både sponsorer och duktiga funktionärer borgar för ett välorganiserat och minnesvärt idrotts evenemang.